Bavimo se razvojem i održavanjem informacijskih sustava i specijaliziranih programskih rješenja na područjima upravljanja dokumentacijom, upravljanja arhivima i knjižnicama, analize i dokumentacije svojstava jezika, medicine i bankarstva.
Avicena Software programska rješenja Avicena Software programska rješenja
  > Programska rješenja
ARHiNET Arhivski informacijski sustav

ARHiNET je mrežni informacijski sustav za opis, obradu i upravljanje arhivskim gradivom namijenjen arhivima i drugim imateljima arhivskog gradiva (muzeji, knjižnice, dokumentacijski centri i dr.) te ustanovama, upravnim tijelima i poduzećima, koje ga stvaraju.

opširnije >>

Central Data Pull

Central Data pull inventivno programsko rješenje za jednostavno ekstrahiranje podataka iz bilo koje aplikacije. Omogućava jednostavan rad, čitanje i pretraživanje izvučenih podataka, te njihovo čuvanje, neovisno o sustavu u kojem su kreirane.

opširnije >>

Dokument menagement

DokumentNET je integrirano mrežno programsko rješenje namijenjeno upravljanju dokumentacijom i poslovnim procesima ustanova. Razvijen je u suradnji s informacijskim stručnjacima različitih profila koji su u njegov dizajn i implementaciju učinkovito i praktično ugradili relevantne standarde i propise.

opširnije >>

Sustav za knjižnično poslovanje

BiblioNET je integrirani sustav za upravljanje knjižnicama koji omogućuje automatizaciju knjižničnog poslovanja - obrade i posudbe gradiva, pružanja usluga korisnicima, dokumentiranja i izvještavanja i drugih aktivnosti knjižnica.

opširnije >>