CDP Sustav za arhiviranje strukturalnih digitalnih zapisa

ARHiNET CDP

ARHiNET CDP Central Data Pull (Središnja baza ekstrahiranih podataka) je inovativan sustav za arhiviranje strukturalnih digitalnih zapisa.

CDP omogućava jednostavno i sigurno prebacivanje, čuvanje, i buduće korištenje informacija iz bilo koje strukturirane baze podataka apsolutno neovisno o sustavu u kojem su nastale, te također aposlutno neovisna o tehničkim zahtjevima pojedinih aplikacija iz kojih se ekstrahiraju podaci. Sustav CDP osigurava jednostavno rješenje problema arhiviranja podataka iz raznih različitih sustava, osiguravajući neovisnost od dodatnih softverskih i hardverskih zahtjeva.

CDP je idealan za sve koji trebaju arhivirati podatke za korištenje u budućnosti, dostavljati arhivirane podatke, te one koji imaju velike količine podataka u različitim sustavima koji trebaju biti dostupni većem broju korisnika.

CDP osim preuzimanja odabranih željenih podataka iz struktriranih digitalnih zapisa, omogućava jednostavan rad, pregled i pretraživanje izvučenih podataka, te njihovo čuvanje, neovisno o sustavu u kojem su kreirane.